Zó krijg je 40% korting op je Glamour-abonnement

Laat deze actie niet aan je voorbij gaan

glamour 15 jaar, oumayma, jewaria, naomie
Glamour

De weersvoorspelling voor de komende periode is niet veel soeps. Des te meer reden om in je meest comfy thuis-outfit op de bank te ploffen en jouw favoriete tijdschrift te lezen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

5x Glamour

We hebben dan ook een speciale aanbieding voor jullie ter ere van ons 15-jarig jubileum: voor €15.00 ontvang je maar liefst 5x de Glamour op jouw deurmat (inclusief digitaal lezen). Zo heb je ook nog eens genoeg leesvoer om de barre winter door te komen.

Loop deze aanbieding niet mis en meld je snel via de website aan als abonnee of bel 088-024 54 54 (maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur)

Deze aanbieding is geldig in Nederland en België tot 31-12-2020. De aanbieding geldt tot wederopzegging. Na de actieperiode geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Zie ook: hearst.nl/leveringsvoorwaarden.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good