Dit zijn de leukste dingen die je thuis kunt doen tijdens de feestdagen

Glamour to the rescue!

de leukste dingen om te doen tijdens kerst
Marc de Groot

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 14 december 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Door de nieuwe coronamaatregelen en de daarbij behorende lockdown, worden de feestdagen echt anders dan dat we gewend zijn. Het advies was natuurlijk al om zoveel mogelijk thuis te blijven, waardoor lange boswandelingen, het bezoeken van een kleinschalige kerstmarkt of dierentuin en een bezoekje aan de stad er niet meer inzitten. But no worries, er zijn namelijk genoeg leuke dingen om te doen waarvoor je geen stap buiten de deur hoeft te zetten.

Kerstactiviteiten

Haal bijvoorbeeld de bordspellen of sjoelbak weer van zolder, creëer een Heel Holland Bakt-set in de keuken, ga zelf bierbrouwen met een Do It Yourself-pakket of houd een heerlijke Netflix-marathon in je comfortabele outfit. Wat je ook besluit te gaan doen met de feestdagen, met deze dingen verveel je je geen moment:

Houd een coronaproof spelletjesavond

Ruil je kop thee in voor een rood wijntje, steek een paar kaarsjes en de haard aan en you're ready to rumble! Glamour zette vast een aantal leuke bordspellen voor je op een rij. Je ziet ze hier.

Ga kerstfilms bingewatchen

Naast deze Netflix Original komen er nog andere kerstfilms als Christmas with the Kranks en Four Christmases op de streamingdienst. Alvast in de stemming komen? Wij zetten hier vast de leukste kerstfilms op een rij. Krijg je er maar geen genoeg van? Ziehier: nog een lekkere lijst bomvol kerstfilms die je wellicht nog niet kende, maar meer dan de moeite waard zijn om te kijken.

Maak je eigen twisted candles

Je kunt ook met het kleinste budget meedoen aan de twisted candle trend, die is overgewaaid vanuit Scandinavië. En een leuke extra bijkomstigheid: je hebt eindeloze creatieve vrijheid in je keuze van vormen en kleuren. Het maken van deze is redelijk simpel, we leggen je stap voor stap uit hoe je de twisted candles zelf thuis maakt.

Masturbeer

Nu we allemaal massaal thuis zitten hebben we meer me-time dan ooit tevoren. Hoog tijd om daar eens goed gebruik van te maken; neem de tijd om jezelf in je behoeftes te voorzien. Een seksspeeltje komt nu ook goed van pas. Glamour zette de beste seksspeeltjes vast op een rij.

Trakteer jezelf op een heerlijk diner van een sterrenchef...

Glamour selecteert 9 fijne restaurants en koks, die ervoor zorgen dat jij een geweldig etentje aan huis kunt geven.

...of bijzondere toetjes

Heb je een kerstdinertje op de planning staan met je familie, vrienden of je huisgenoten (uiteraard volgens de regels van het RIVM)? En kunnen jullie geen genoeg krijgen van toetjes? Dan hebben we een hele leuke suggestie: een kant en klare box vol heerlijke vegan desserts. Daar lees je hier meer over.

Gooi je skincareroutine om

Er is geen beter moment om je huid een flinke boost te geven en uit te pakken met een 10-staps skincareroutine. Tien toch een beetje te veel van het goede? We brengen ze terug tot víer: reinigen, preppen, verzorgen en beschermen. Alles wat jij de komende tijd zult doen om je huid en jezelf wat TLC te geven. Beloofd? Lees gauw verder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst