Another one: naast Netflix slaan Prins Harry en Meghan Markle de handen nu ineen met Spotify

De voormalige royals zullen hun stem laten horen

Prins Harry en Meghan Markle have sealed the deal: naast hun miljoenencontract met Netflix, hebben de voormalige royals nu opnieuw iets te vieren. Nu ze volledig op eigen benen staan en er geen sprake meer is van belangenverstrengeling met de royal family, sluit het koppel de ene na de andere prestigieuze deal. Hun nieuwste samenwerking? Muziekservice Spotify!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Podcasts op Spotify

Spotify heeft het heugelijke nieuws in een persbericht bekendgemaakt, waarin ze aankondigen dat er een deal is gesloten met Archewell Audio, het project van Harry en Meghan waarmee ze podcasts gaan verzorgen. Geen rappende Harry of Meghan die er een paar whistle notes à la Mariah Carey uitgooit, maar inspirerende gesprekken speciaal door hen geproduceerd.

In het persbericht laat het stel slash businesspartners weten dat ze dol zijn op podcasts, en de stap om ze zelf te creëren dus een logische is. “Wat we zo leuk vinden aan podcasts is dat het ons eraan herinnert om even een moment te nemen om echt te luisteren, en zonder afleidingen met elkaar te verbinden.”

Hechte community

Waar ze bij Netflix vooral achter de schermen aan nieuwe films, series en docu’s werken, krijgen we Harry en Meghan op Spotify wel degelijk te horen. A Holiday Special – deze aflevering verschijnt eind deze maand op Spotify, zal speciaal door de twee gehost worden en zal bestaan uit verhalen met inspirerende gasten. De focus van deze aflevering: een terugblik op het bizarre afgelopen jaar.

“Het jaar is, as we know, een pittig jaar voor iedereen geweest”, vertelt Meghan in de promo. “Zoveel mensen hebben enorm veel moeten doorstaan. Van verlies tot onzekerheid. Maar het heeft ons ook tot elkaar gebracht zoals nooit tevoren”, aldus Harry.

Vanaf 2021 zullen er meerdere podcasts online verschijnen, waarin er aan een hechte community zal worden gebouwd. Zoals Harry en Meghan in hun promo al benoemen: don’t forget to follow. Door het account alvast te volgen blijf je op de hoogte van wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt. “Wij kunnen echt niet wachten. Dus volg ons en luister onze podcasts gratis terug op Spotify. Tot snel!”, aldus Meghan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good