Dit is dé oplossing tegen stank op het toilet na het poepen

Weg met die luchtverfrissers, geurkaarsen en parfums op het toilet

young woman in bathroom
Ashley Armitage / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Een nummertje twee, een grote boodschap, me-time in het kleinste kamertje. Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen. Poepen doen we immers allemaal. En ja, dat ruikt nou eenmaal niet naar bloemen. Om de poepgeur te verbloemen gaan we vaak in de weer met chemische toiletverfrissers, geurkaarsen en parfums. Well, no more. Ik heb namelijk de allerbeste tip voor je om de poepgeur binnen no-time uit het toilet te laten verdwijnen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geur na poepen

First of all: je hoeft je natuurlijk helemaal nergens voor te schamen. Maar ik kan me zo voorstellen dat je tijdens een eerste date of wanneer je met meerdere huisgenoten samenwoont het niet zo fijn vindt dat iedereen kan ruiken dat jij je behoefte hebt gedaan en vice versa. Om gewoon rustig je behoefte te doen zónder je zorgen te maken over de geur die je achterlaat, is er een simpel en betaalbaar trucje waarmee je met een gerust hart het toilet kunt verlaten.

Lucifer aansteken na het poepen

Bij mijn ex-vriend lag er altijd een pakje lucifers op het toilet. In eerste instantie dacht ik dat het er lag om de kaarsen aan te steken. Totdat ik er een keer naar vroeg en hij aangaf dat een lucifer de oplossing is tegen stank op het toilet. Waar ik daarvoor altijd in de weer ging met luchtverfrissers en parfum, waarmee je het eigenlijk alleen maar erger maakt, ben ik sindsdien #teamlucifer.

Geur op wc

Nu ik met twee huisgenoten in Amsterdam woon, ligt er ook bij ons een doosje lucifers op het toilet. Rest mij wel te zeggen: het had enige uitleg nodig. Zo dacht één huisgenoot bijvoorbeeld dat je met de lucifer door de badkamer moest zwaaien, wat voor een enorme brandgeur zorgde. Het enige wat je hoeft te doen is de lucifer af te steken, het drie seconden laten branden en vervolgens uitblazen. Voor de veiligheid doe je de gebruikte lucifer weer terug in het doosje, et voilà: de poepgeur is als sneeuw voor de zon verdwenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good