Glamour's mei-nummer ligt nu in de winkel en influencer Enya siert de cover

Dit nummer is een ode aan een van de snelstgroeiende modellen en influencers op Instagram

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Glamour in de schappen en deze keer siert model en influencer Enya de cover.

Glamour's mei-nummer

“Iets waar ik dit jaar heel blij van werd: onze eerste beauty-tutorialvideo met Enya (@downsyndrome_queen) die we in januari op onze Instagram plaatsten. Ik had nog vakantie en zag de video voorbijkomen terwijl ik onderuitgezakt voor The Queen’s Gambit lag, met een zak mini-KitKats. Enya had meteen mijn aandacht en ik werd er instantly vrolijk van. Enya stal mijn hart en hoewel we al het een en ander met haar deden bij Glamour, wilde ik nog meer van haar weten. Zo ontstond het idee op de redactie om een nummer te maken door de ogen van Enya. Daarom is dit nummer een ode aan een van de snelstgroeiende modellen en influencers op Instagram. We deden meerdere fotoshoots met haar, interviewden haar favoriete influencers en maakten shoppings in de stijl van Enya,” aldus Glamour’s hoofdredactrice Anke de Jong.

In dit nummer lees je ook alles over powervrouw Anna Nooshin. Een website, meerdere boeken, veel samenwerkingen, tv-klussen, een museum en recent haar beautymerk Noosh; Anna (34) zit in mei tien jaar in de scene. Nu is het tijd voor meer rust. “De afgelopen tien jaar zijn voorbijgevlogen. Ik weet nog dat ik op mijn twaalfde experimenteerde met oogschaduw en jaren later in mijn privétijd een make-upopleiding volgde. Nu heb ik mijn eigen beautymerk Noosh. Ik wilde graag iets wat helemaal van mij was. Of ik trots ben op wat ik zakelijk gezien heb bereikt? Dankbaar is eerder het goede woord. Mijn hoogtepunt? Elke ervaring mag er voor mij zijn. Het spannendste wat ik ooit heb gedaan, weet ik wel: Noosh, omdat het superpersoonlijk is.”

Internetpersoonlijkheid, presentator, acteur en rapper Défano Holwijn kent zo goed als geen angsten en heeft bijna nooit een off-day. Glamour had een privélivesessie met hét multitalent van nu. Tune in. Ook spraken we singer-songwriter Gaidaa. Haar ster is sinds haar eerste EP Overture over de grens behoorlijk rijzende. Toch is ze geen rolmodel, vindt ze. ‘Ik wil authentiek zijn.’ Natuurlijk staat dit nummer ook bomvol juicy reallifeverhalen (lees: Donna woont bijna acht jaar samen met haar geliefde Ruben. En ze heeft een stiekeme verhouding met Dennis, Rubens broer), het laatste beautynieuws en de heetste trends van het moment.

Glamour

Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt de nieuwe Glamour hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good