Met deze handige wijnkoeler rugzak van HEMA blijft je favoriete drankje de hele middag gekoeld

Cheers, drink to that!

Een stadswandeling of boswandeling op de planning staan, en geen zin om met zware wijnflessen te lopen? No worries, de wijnkoeler rugtas van HEMA maakt het je een stuk gemakkelijker.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wijnkoeler rugtas van HEMA

Jarenlang sleepte ik een loodzware koelbox mee naar het park of strand om mijn favoriete alcoholische versnaperingen goed gekoeld te houden. Een hele bevalling was dan vaak het resultaat. Met de wijnkoeler rugtas van HEMA behoort dat probleem tot de verleden tijd. Deze handige tool heeft stevige draagbanden en draag je gewoon op je rug, wat het een stuk comfortabeler maakt.

Wijn to go

In de rugzak kun je een bag-in-box met je favoriete wijn kwijt. Door één van de ritsen aan de zijkanten te openen, komt er een kraantje van de wijnbox tevoorschijn. Hiermee vul je gemakkelijk de glazen, waardoor jij en je vrienden de wijn altijd dicht in de buurt hebben. En niet geheel onbelangrijk: blijft de wijn lekker koel. Daarnaast ziet de wijnkoeler rugtas er ook nog eens gezellig uit.

De allerleukste terrassen

Flaneer je je deze weken liever op een terras dan dat je aan de wandel gaat met de wijnkoeler rugtas van HEMA? Glamour heeft voor jou onder andere de allerleukste terrassen van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag op een rijtje gezet. Zo weet je waar je zijn moet wanneer de zon hoog aan de hemel staat tussen 12 uur en 18 uur. Side note: deze plekken zijn zeer populair dus vergeet niet om snel jouw plekje te reserveren.

*Geen 18, geen alcohol.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good