Winter is coming! Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet sta je tot je enkels in de sneeuw.

5 interieurhacks om knus de winter door te komen

Trucs om je huis te pimpen zónder bloed, zweet en hamerwonden

Winter is coming! Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet sta je tot je enkels in de sneeuw. Om je eventuele winterdip (en gemis naar de warme zomerdagen) te stillen geeft Westwing's Style Director Odette Simons je bij dezen wat trucs om de zon in je interieur te houden.

Hack #1


Suikerwater

Wanneer je een prachtig (veld)boeket in huis hebt staan, dan wil je uiteraard dat je er zo lang mogelijk naar kan turen zónder dat de boel na een paar dagen op apegapen hangt. Godzijdank is daar een trucje voor. Want je nieuwe bos bloemen blijft een stuk langer mooi wanneer je wat suiker aan het water toevoegt. 

Hack #2


Plakband
Wanneer je wat prachtige bloemen op de markt hebt gescoord, maar de kneepjes (of voorliefde) van het bloemschikken niet in huis hebt kun je toch een stijlvol en mooi boeketje bloemschikken met dit trucje. Door middel van een paar stripjes plakband kun je een grid vormen voor een stijlvolle bloemschikking. Het enige wat jij hoeft te doen is te kiezen welke bloemen je waar wilt hebben. 

Hack #3


De vork
Altijd aan het hannessen voordat je de lijstjes of decoratie aan je muur eindelijk hangt? Je wurmt je nek in onmogelijke hoeken om te zien of het draadje over je met zorg geslagen spijker valt? Met een vork heb jij in een handomdraai dat schilderij opgehangen. Zet de vork recht op de spijker en laat over de steel van de vork het draadje van het schilderij zakken. Trek de vork weg en je schilderij hangt stevig aan de spijker.  

Hack #4


De Post-it
Als je deze hack eerder had geweten, dan had dit je waarschijnlijk de nodige stofzuig-uurtjes gescheeld tijdens het gaten boren. Want met behulp van een Post-it is de stofzuiger niet meer nodig. Vouw een Post-it dubbel en plak hem onder de plek waar je het gat wilt boren. Wanneer je een gaatje boort wordt de stof opgevangen door de gevouwen Post-it. 

Hack #5


Het krijtje
Heb je een accessoire aan je wand gehangen, maar wil je hem vervangen voor iets anders? Dan kom je vaak van een koude kermis thuis. Want je muur lijdt na het weghalen van de plug en schroef vaak aan het gatenkaas-syndroom. Helaas voor jou en je muur. Maar voordat je aan de slag gaat met muurvuller (en daardoor de hele muur opnieuw moet schilderen) kun je ook voor een andere optie gaan: krijtjes. Het ouderwetse schoolbordkrijtje kun je in het gaatje in de muur stoppen om het complete gat te dichten. 

Word nu lid bij Westwing zodat je op de hoogte blijft van de laatste trends en nieuwste artikelen. €15 shoptegoed ontvangen? Dat kan als je je vrienden ook meteen aanmeldt.

Krijg nu dubbel zoveel Westwing-voordeel! Ontvang een jaarabonnement op Glamour én een Westwing.nl voucher t.w.v. € 75 voor maar €38. 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten