De waarheid hebben we helaas niet in pacht, wel kunnen we je deze 8 tips meegeven die sowieso het proberen waard zijn.

8 makkelijke trucs om te zorgen dat hij meer interesse in je krijgt

Want tips om die leuke, nieuwe man te behouden zijn altijd welkom

Het lijken eeuwenoude vragen: hoe zorg je dat een man meer interesse in je krijgt? En hoe zorg je ervoor dat hij altijd méér van en over je wilt weten? De waarheid hebben we helaas niet in pacht, wel kunnen we je deze 8 tips meegeven die sowieso het proberen waard zijn.

1. Blijf (een beetje) mysterieus
Ben je van nature een open boek, dan raden we je niet aan dat te veranderen. Toch kan een beetje mysterie als je een man net leert kennen helemaal geen kwaad. Vertel hem niet alles wat je doet, alle plekken die je gezien hebt, elk persoon dat je kent. Zorg dat je hem kunt blijven verrassen.

2. Ontdek wat hij leuk vindt
Toon je veel interesse in hem, zijn verleden en ervaringen? Grote kans dat hij zich gehoord voelt en daardoor eerder het gevoel van verbinding met je heeft. En als je wil dat jullie relatie serieus wordt, dan kun je dat maar al te goed gebruiken.

3. Vind een goede balans
Over het algemeen houden mannen van onafhankelijke vrouwen, maar hij wil zich wel geliefd voelen. Dus geef hem de ruimte die hij nodig heeft en neem zelf de ruimte die jíj nodig hebt, maar zorg ervoor dat het niet op desinteresse begint te lijken.

4. Zorg dat hij zich mannelijk voelt
Dit gaat wellicht een beetje in tegen onze feministische opvattingen anno 2016, maar een man vindt het af en toe fijn als jij hem extra mannelijk laat voelen. Sport hij graag? Geef hem complimentjes over zijn spieren. Vindt hij zijn opleiding belangrijk? Vertel hem hoe slim hij uit de hoek kan komen. Hem toestaan galante dingen te doen zoals de deur voor je openhouden en voor het eten betalen past hier ook bij.

5. Wees spontaan
Als hij niet weet wat hij van je kan verwachten, op de positieve manier, blijft hij altijd weer nieuwsgierig naar de volgende keer dat jullie elkaar zien. Dus plan een goofy uitje of snijd een onverwacht onderwerp aan tijdens een etentje.

6. Wees niet te beschikbaar
Het is belangrijk om veel tijd met elkaar door te brengen, maar je hoeft niet altijd klaar te zitten om naar hem toe te gaan zodra hij appt dat hij vrij is. Vind de juiste balans tussen er voor hem zijn en dat hij je mist als je er niet bent.

7. Zet hem op zijn plek
Zegt hij voor de zoveelste keer een afspraakje af of is hij onterecht aan het zeuren over de sushi in jouw favoriete restaurant? Vertel hem dat het niet oké is. Een man kan het wel waarderen als jij eerlijk bent en hem terecht durft te wijzen.

8. Heb humor
Dit is natuurlijk niet iets wat je zomaar even 'kunt hebben', want het moet ook niet geforceerd of misplaatst worden. Maar durf jouw humor te laten zien en een grapje te maken. Een vrouw waarmee een man kan lachen, is een vrouw waar hij niet snel de interesse in zal verliezen.

 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten