Je moeder was vroeger al je heldin, maar hoe ouder je wordt hoe belangrijker die one of a kind moeder-dochterrelatie blijkt te zijn. Dit zijn de redenen waarom je moeder geweldig is.

9 redenen waarom je moeder geweldig is

Jullie raken nooit uitgesproken over hét leukste onderwerp: Jouw leven

Je moeder was vroeger al je heldin, maar hoe ouder je wordt hoe belangrijker die one of a kind  moeder-dochterrelatie blijkt te zijn. Dit zijn slechts een aantal van de redenen waarom je moeder geweldig is. 

1Omdat jullie de beste telefoongesprekken hebben
Je kunt urenlang bellen over niets en niet verveeld raken. Jouw moeder is de enige die nooit raakt uitgesproken over jullie favoriete onderwerp: jouw leven. Of het nou gaat over jou op werk, jij met jongens of wat je vanavond gaat koken. Je moeder is één en al oor.

2 Omdat jij altijd de hoofdrolspeelster bent in je mama’s leven
Zelfs als je het huis uit bent, draait haar leven nog om jou. Als ze iets in de winkel ziet wat bij je past neemt ze het mee. Ze stopt á la minute waar ze mee bezig is om er voor jou te zijn. Ook al heeft ze iemand anders aan de telefoon als jij belt, dan hangt ze die andere beller meteen op. Dat is dedication, die vind je nergens anders.

3 Omdat je in haar ogen altijd een genius bent 
Voor alle technische vragen ben jij haar go-to persoon. 4 Omdat zij je vriendje tot de orde roept
Niemand op de wereld is zo begaan met jouw leven als je moeder. Als zij het idee krijgt dat jouw vriendje zich niet helemaal gedraagt als de ideale schoonzoon, dan laat ze dat meteen merken. Ze komt voor je op ook al zit jij ook een beetje fout.

5 Omdat met haar shoppen betekent dat je altijd een cadeautje krijgt
Als jullie samen de deur uitgaan, weet je al dat je met een goedgevulde goodiebag thuis komt met de complimenten van mama. Maar dat is echt niet de reden dat je met haar gaat shoppen, echt niet.

6 Omdat ze jouw privéverpleger is
Bij je eerste kuchje staat ze al op de stoep met een pan kippensoep en legt ze je helemaal in de watten. Hier ben je nooit te oud voor. 

7 Omdat zij jouw Lorelai is en jij haar Rory bent
Je hebt altijd een seriepartner in je moeder, maar de Gilmore Girls blijven jullie favoriet omdat jullie jezelf erin herkennen.

8Omdat ze je accepteert zoals je bent
Je durft al je grootste geheimen met haar te delen, omdat je weet dat ze je nooit veroordeelt. Ze zou ook nooit iets verder vertellen, hoe juicy de roddel ook mag zijn.
  
9Omdat ze altijd in je gelooft 
Als je zelf even alle vertrouwen in jezelf kwijt bent dan is daar je moeder om je op te beuren. Ze pept je op en weet je ervan te verzekeren dat het allemaal goed komt. Zelfs als je dromen niet uitkomen, is je moeder daar om het met haar speciale knuffel beter te maken. 

 


 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten