​​​​​​​Wij vrouwen hebben van alles mee in deze wereld, maar ongesteld zijn valt daar niet echt onder. Er zijn namelijk nogál veel dingen die we niet kunnen hendelen als de schilders weer eens (bijna) op bezoek zijn.

9 situaties die je niet kunt hendelen als je ongesteld bent

Oh bloody hell


Wij vrouwen hebben van alles mee in deze wereld, maar ongesteld zijn valt daar niet echt onder. Hoewel we altijd uit alle macht gefocust proberen te blijven om niet keihard in huilen uit de barsten zo rondom de ongesteldheid, lukt dat maar een enkele keer. Er zijn namelijk nogál veel dingen die we niet kunnen hendelen als de schilders weer eens (bijna) op bezoek zijn. 

1 Mensen die te laat afzeggen 
Je hebt nét uitgebreid staan koken voor je beste vriendin als ze een half uur van te voren afbelt dat ze het tóch niet gaat redden... 

2 Mensen die onaardig doen 
Een geïrriteerde 'neeeee-heeeee' van de vriend op de vraag of hij niet is vergeten ontbijt te kopen, is al genoeg om (oké, inwendig dan) in huilen uit te barsten.

3 Dingen die gejat worden
Je stapt naar buiten om op je fiets te springen, weg fiets. Je probeert je groot te houden, maar voelt je onderlip al trillen.

4Jezelf
Normaal gesproken kun je nogal veel van jezelf hebben, maar als je op één dag je paspoort én je horloge kwijtraakt, haat je jezelf like there's no bigger enemy.

5 Wijze lessen 
Dat mensen met cliche's en wijze lessen aan komen zetten dat bovenstaande (punt 4) écht iedereen kan overkomen. Nee. NEE, NEE, NEE. 

6 Financiële tegenvallers 
Een boete op de mat, een verkeerde inschatting (waardoor je ineens je huur bij elkaar moet schrapen) of een plotselinge afschrijving van die ene keer dat je je op straat omver liet lullen door iemand die geld ophaalde voor dieren met reuma die ook nog eens niet geaccepteerd worden omdat ze transgender zijn en omdat ze een arm of een been missen. 

7 Super blije foto's op social media
Iedereen moet gewoon even ophouden met gelukkig te zijn. Het leven is op dit moment namelijk gewoon even NIET. LEUK. 

8Lege schrappen in de supermarkt
Je hebt al de hele dag uitgekeken naar een reep chocola en precies de reep die jij wilt hebben, is op. Oh meennnnnnn...

9En tot slot: misplaatste grappen
Je voelt je al een week opgezwollen en dan weet je vriend het ook nog te presteren om je 'zogenaamd voor de lol' 'bolle' te noemen. Zakdoekjes there we go again...

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten