Knock, knock, who's there? It's summerrrrr. Dit weekend komt de zon nog niet echt door, maar de komende week wordt het écht warm en zonnig. Vanaf dinsdag begint de zon te schijnen en ze blijft dit volhouden tot het weekend.

Aankomende week wordt het zomer

En je kunt de mooiste zonsopkomst zien!


Knock, knock, who's there? It's summerrrrr.
Dit weekend kwam de zon nog niet echt door, maar de komende week wordt het écht warm en zonnig. 
Vanaf dinsdag begint de zon te schijnen en ze blijft dit volhouden tot het weekend. Het is balen dat je waarschijnlijk aan het werk bent of in de collegebanken zit, maar plan dus vooral een picknick of terrassessie voor in de avond. 

Cadeautje 
En let goed op in de ochtenden, want de zon geeft extra warme kleuren omdat we midden in een stofwolk uit de Sahara zitten. De zon kleurt exta diep rood. 

Warme temperaturen 
Op woensdag wordt het in het binnenland 25 graden. De laatste keer dat het zo warm was in Nederland was 30 augustus 2017. De zomer is dus met recht begonnen. En dan hebben we goed nieuws en slecht nieuws. Kies maar wat je als eerste wilt lezen...

Slecht nieuws 
Hooikoorts-klantjes. We hebben medelijden met jullie. Door de hogere temperaturen en de pollen zullen jullie meer last krijgen van jullie ogen en neus. Succes. 

Goed nieuws 
Er ontploft door de aangename warmte een groene bom. De Japanse bloesem staat al in bloei (dit bloesempark in Nederland kunnen we niet genoeg tippen) , maar nu zullen de bomen ook, ein-de-lijk, groen worden. 


 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten