Wat werkt het beste als het kwaad als in geschied? Een heel natuurlijk product, that is. Aloë vera verkoelt en vermindert jeuk.

Aloë Vera is hét middel tegen jeukende muggenbulten

Het beste uit de natuur tegen het slechtste uit de natuur


Het geluid van een mug die je oor nadert terwijl jij probeert te slapen, het is één van de meest irritante geluiden op aarde. En heerlijk deze warme zomer of je tropische vakantie, maar het is ook een vrijkaart voor alle muggen: verzamelt u. 
 
Jeuken!
De piepkleine beestjes bezorgen je gebroken nachten en als souvenir geven ze je aangetaste en jeukende benen (zo niet armen, wangen, billen en God verhoede het: oogleden). 

Natuurlijk product 
Wat werkt het beste als het kwaad als in geschied? Een heel natuurlijk product, that is. Aloë vera verkoelt en vermindert jeuk. Ook zorgt het ervoor dat de roodheid vermindert op je huid. 

Waar te koop
Aloë Vera gel is te koop bij natuurwinkels zoals Holland & Barrett, maar het is ook goed online te vinden. Probeer een gel te vinden met een zo hoog mogelijk Aloë Vera gehalte. 

Puur, puurder, puurst 
Het allerbest, en allerleukst is om een aloë vera plant te kopen en te verzorgen als je kind. Wanneer je een blaadje doormidden knakt, heb je pure aloë vera om op je muggenbulten smeren, maar ook hiervoor is het fijn om het spul in huis te hebben. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten