We kennen de boys vooral van hun altijd goed gestylde kleding, de zwoele blikken en natuurlijk de altijd perfect synchroonlopende dansmoves. Dit is hoe het nu met de boys gaat.

Backstreet’s back: zo zien de Backstreet Boys er nu uit

Nog steeds dezelfde knappe koppies als 25 jaar geleden maar dan nèt even anders

Nick Carter, Kevin Richardson, Alexander McLean, Brian Littrell en Howie Dorough, menig tienermeisje had ze in meervoud boven haar bed hangen. I Want It That Way, As Long As You Love Me, Quit Playing Games en natuurlijk Everybody. Woord voor woord kunnen we ze allemaal meezingen en natuurlijk beheersen we ook alle danspasjes.

We kennen de boys vooral van hun altijd goed gestylde kleding, de zwoele blikken en natuurlijk de altijd perfect synchroonlopende dansmoves. Dat is inmiddels 25 jaar geleden, maar de Backstreet Boys zijn nog steeds in de scene. Ze proberen opnieuw de muziekwereld te veroveren met hun nieuwe single. Zo gaan de boys anno 2018 door het leven:
Nick Carter
Nick was bij veel meiden favoriet. Zijn blonde haren en lichte ogen deden onze hartjes een stuk sneller kloppen. In 2000 stond hij zelfs in het tijdschrift People in de lijst van 50 most Beautiful People. Eerlijk is eerlijk, ondanks dat deze hunk van vroeger gelukkig getrouwd is met Lauren Kitt en zelfs vader is van zoon Odin Carter, is hij zijn charmes niet verloren.
Kevin Richardson
Ook Kevin is inmiddels een familieman. Samen met zijn vrouw Kristin Richardson heeft hij twee kinderen Maxwell en Mason Richardson. Hij ziet er nu heel anders uit dan vroeger. Zijn korte coupe heeft hij verruild voor lange, donkere lokken.
Alexander James McLean
Alexander a.k.a. AJ kennen we niet alleen van de Backstreet Boys. De zanger maakte een carrière switch en speelde in verschillende films, waaronder Dead 7 en This Is the End. De toen al ietwat alternatieveling uit de groep, herkennen we nu bijna niet meer terug. Zijn jonge, gladde gezichtje heeft plaatsgemaakt voor een flinke baard. Ook is de boyband zanger een aantal tattoo’s rijker.

Ook Alexander heeft inmiddels een vrouw (Rochelle DeAnna McLean) en twee dochters (Ava Jaymes McLean en Lyric Dean McLean).
Brian Littrell
Backstreet Boy Brian was ook naast zijn zangcarrière te vinden op het witte doek. Zo speelde hij in de films This Is the End en Olive Juice. Hij is inmiddels gelukkig getrouwd met Leighanne Wallace, die hij leerde kennen tijdens de opname van de video voor de Backstreet Boys-singel As Long as You Love Me. Samen met haar heeft hij een zoon Baylee Thomas Wylee Littrell, die hard aan de weg timmert om in de voetsporen van zijn vader te treden. Zo speelde hij in 2016 in zijn eerste Broadway musical Disaster!
Howie Dorough
De singer-songwriter Howie, a.k.a. de schattige Backstreet Boy met kleine krulletjes, heeft naast zijn zangcarrière veel andere klusjes gedaan. Zo heeft hij even gewerkt als producer, heeft hij een solo-album Back to Me uitgebracht én had hij gastrollen in verschillende televisieseries waaronder Sabrina, The Teenagwe Witch en Arthur. Ook speelde hij, net als de andere Backstreet Boys, in de film This Is the End.  

Ook Howie is inmiddels een familieman. Hij is getrouwd met Leigh Boniello en heeft twee kinderen, James Hoke Dorough en Holden John Dorough.
Backstreet’s back
Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het liefst zien we ze natuurlijk gewoon dansen en zingen. Hierbij even een hele fijne throwback naar de Backstreet Boys door de jaren heen:
.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten