Voor alle Zara-liefhebbers is er nu een heel fijn Instagram-account. Onder de briljante naam 'The Devils Wear Zara' tonen twee meiden je de leukste Zara-outfits.

Ben jij een Zara-addict? Dan wil je dit account volgen

Waarschuwing: erg gevaarlijk voor je portemonnee

Voor alle Zara-liefhebbers (praktisch gezien iedereen) is er nu een heel fijn Instagram-account. Onder de briljante naam The Devils Wear Zara tonen twee meiden je de leukste Zara-outfits. Goed voor een overdosis aan kledinginspiratie, slecht voor je portemonnee.

Een kast gevuld met Zara-kleding
Twee medeoprichters en editors van Who What Wear, Mimi Postigo en Lauren Eggertsen, zijn de brains achter het account. Ze realiseerden zich dat hun kledingkasten bijna volledig uit Zara-items bestaan. Who can’t relate?

Perfect gestylde outfits
Een account met hun perfect gestylde Zara-outfits is daarom een logisch gevolg. Nu showen zij hun OOTD's aan de rest van de wereld. Wij zijn overigens niet de enigen die het account van de modeliefhebbers kunnen waarderen. The Devils wordt inmiddels gevolgd door bijna 70.000 Zara-liefhebbers. Hieronder kun je zien waarom:
Oude collecties shoppen doe je hier
Dit Instagram-account vraagt natuurlijk om urenlang stalken. Kom je tijdens je stalksessie kledingstukken tegen die niet meer verkrijgbaar zijn in de huidige Zara-collectie? Don’t worry. Hier scoor jij alle oude collecties van Zara voor een prikkie.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten