Bibi en Waylon kunnen niet van elkaar afblijven tijdens het nummer 'Nothing's Gonna Stop Us Now'.

Bibi Breijman en Waylon super verliefd on stage in Ahoy

De twee kunnen niet van elkaar afblijven

Bibi Breijman en Waylon zijn verliefd en iedereen mag het weten. Eerder zagen we ze via Instagram varen door Den Haag, hoorden we Bibi honderduit kletsen over de relatie in een vlog en nu zien we ze samen zingen in Ahoy.

De twee kunnen niet van elkaar afblijven tijdens het nummer 'Nothing's Gonna Stop Us Now.' "Het is geweldig. Hoe leuk is het om je verliefdheid, de liefde te vieren voor zoveel mensen drie dagen lang. We hebben het heel erg naar ons zin," zegt Waylon tegen RTL Boulevard. Voor Bibi is zo'n groot concert in Ahoy de eerste keer. Waylon is trots. "Ze doet het verschrikkelijk goed. Dat vind ik echt bijzonder, echt knap," zegt hij eveneens tegen RTL Boulevard. 

Hand in hand, hand op de kont, zoentje hier, kusje daar; dat Willem en Bibi de liefde vieren, is goed te zien. Bekijk de video van het optreden hieronder maar. 


Het duet was onderdeel van Waylon Live In Concert – Top 1000 Allertijden dat 1 t/m 3 december plaatsvond. Bibi Breijman en Waylon wonnen eerder dit jaar het programma 'It Takes 2', vandaar dat hij haar vroeg mee te zingen in Ahoy. Tijdens het repeteren bleef het echter niet bij zingen. Bibi vertelde in haar vlog dat de vonk toen is overgeslagen.

Uiteraard heeft Bibi ook gevlogd over het concert. En in deze video zie je wederom dat de twee niet van elkaar kunnen afblijven, en veel lol hebben. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten