Als het aan vliegtuigbouwer Airbus ligt, kunnen we vanaf 2020 lekker slapen in het vliegtuig. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van slaapcabines.

Binnenkort kun je eindelijk comfortabel slapen in het vliegtuig

Verveling tijdens je reis is verleden tijd

Uren in het vliegtuig doorbrengen is meestal niet onze favoriete bezigheid. De films hebben we allemaal al gezien, het eten is niet optimaal en slapen is absolute horror: je benen zijn te lang, de stoel kan niet ver genoeg naar achter en dan hebben we het nog niet eens over je buurman die ligt te snurken en baby's die huilen.

Comfortabel liggen voor een betaalbare prijs
Als het aan vliegtuigbouwer Airbus ligt, kunnen we vanaf 2020 wél lekker slapen in het vliegtuig. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van slaapcabines, zo meldt Metro. Binnenkort kunnen we daardoor comfortabel slapen in het vliegtuig, voor een betaalbare prijs. 

Slapen in het vrachtruim
Het bedrijf wil binnen twee jaar slaapcabines in het vrachtruim van passagiersvliegtuigen installeren. De cabines worden dan ongeveer hetzelfde formaat als de boxen die voor luchtvracht worden gebruikt.

Geen grote transformatie
Op deze manier kan de passagiersruimte van het vliegtuig hetzelfde blijven. De vliegtuigen hoeven niet volledig getransformeerd te worden en het bedrijf kan sneller aan de slag om het doel te realiseren. En kunnen wij beter slapen.

KLM-reizigers zijn de eerste
De cabines worden als eerst ontwikkeld voor de A330, dit is een toestel waar onder andere KLM mee vliegt. Vervoerders kunnen daarin zelf kiezen hoe ze hun cabine in willen richten.

There’s more to come
Airbus denkt niet alleen na over slaapcabines. Er wordt samen met toeleverancier Zodiac ook nagedacht over vergader- en speelruimtes. Zo hoef je je tijdens een lange vlucht nooit meer te vervelen. Hieronder zie je wat het bedrijf precies in gedachten heeft:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten