Hopelijk gaat Polly Pocket ook weer internationaal.

Binnenkort weer te koop: Polly Pocket maakt comeback

Hopelijk gaat Polly ook weer internationaal

Jij was de regisseur, Polly de actrice en de pocket de set. Je verzon verhaallijnen zoals 'naar het strand gaan', zette Polly in positie en improviseerde dialogen. Alle jaren 90 meisjes moeten weten waar we het over hebben. Hadden 'm namelijk allemaal in huis, al dan niet meerdere: een Polly Pocket

Terug naar toen
Eerder schreven we dat het pastelkleurige doosje je vandaag de dag een smak geld oplevert. De Polly Pocket kwam weer in het nieuws omdat iemand 'm verkocht had voor 9000 euro. Nu duikt Polly weer op. Net als veel kledingstijlen en haaraccessoires van toen, maakt het jaren '90 speeltje een comeback. Polly Pocket ligt binnenkort weer in de winkel. 

Intertoys, lees je mee?
Althans, vooralsnog alleen in Amerika. We hopen dat de verkoop daar als een trein gaat waardoor Polly een glansrijke, internationale carrière tegemoet gaat. Lees: ook in Nederland weer bij Intertoys ligt. 

Polly's uitvinder
De Engelsman Chris Wiggs is de uitvinder van Polly Pocket. Hij maakte in 1983 een eerste versie, voor zijn dochter Joanna was het idee. Polly viel echter zo in de smaak dat het Britse bedrijf Bluebird Toys het speeltje op de markt bracht. Zo'n tien jaar later kreeg Polly een make-over en weer wat later verdween ze van uit de schappen. Tot nu dus. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten