Glamour's Julia keek zondag Boer Zoekt Vrouw en heeft dankzij haar liefdes-cv de volgende theorieën over Sandra

Boer Zoekt Vrouw analyse: mijn 'theorie' over Riks en Marit en Sandra en Olke

DUS

Ik ben geen wetenschapper van het programma Married at First Sight, net zo min een (liefdes)psycholoog of datingcoach. Wat de liefde betreft heb ik alleen praktijkervaring dankzij ‘the school of life.’ Meerdere snuffelstages gelopen (lees: verliefd geweest) en zowel negatieve als positieve feedback gekregen (lees: onbeantwoorde en beantwoorde liefdes gekend). Voeg daar gerust wat opgedane kennis uit de adviezen van vrienden en zoekmachines aan toe – hé Google, hoe doe je dat, hard to get spelen? Typte ik dat echt? Ja, dat typte ik echt. En nu niet doen alsof jij Google nooit hebt omgedoopt tot je virtuele dokter Rossi… 

Boer zoekt liefdesadvies
Ik keek zondag Boer Zoekt Vrouw en heb dankzij bovenstaand liefdes-cv de volgende 'theorieën' over Sandra </3 Olke en Riks </3 Marit. Ben ook heel benieuwd naar jouw mening. Let me know in de reacties op Facebook

Lag Riks toch nog wakker te dromen van Marit. Alleen dan over de kwestie hoe je iemand kunt melden dat je een relatie niet ziet zitten. Wellicht dat Google antwoordde met: "dump haar op een moment waarop ze goed in haar vel zit." 

En zo geschiedde. Toegegeven: zijn tekst "je bent een leuke meid, niks mis mee" verdient geen schoonheidsprijs. Het resultaat van een boer die een vleugje Shakespeare probeert toe te voegen, maar halverwege zijn zin weer wordt onderbroken door het stemmetje van de botte boer. Maar dat hij niet verliefd was op Marit en daar eerlijk over was, kun je hem niet kwalijk nemen. Dan de vraag: waarom bleven zijn gevoelens uit? Marit is leuheeeuk, aantrekkelijk en grappig, daar kan het niet aan liggen. 

Oké, mijn theorie
Voor Riks viel er niets, maar dan ook niets meer te jagen. Marit was na een gesprek van vijf minuten al bereid haar leven in Nederland op te geven voor een boerderij aan de andere kant van de wereld. Dat is nogal wat voor een man die je amper kent. Wellicht ging er bij Riks een alarmbelletje af: ho even, als iets zo makkelijk gaat, moet er wel een addertje onder het gras zitten. Had Marit dan moeten doen alsof ze Riks niet leuk vond? Neen, maar misschien een houding aannemen van: oké, ik vind je leuk, maar ik ga niet zomaar emigreren naar Canada. Laat eerst maar eens zien dat je het waard bent om alles voor achter te laten (lees: mij veroveren). Helaas kun je bij een heftige verliefdheid vaak niet meer helder nadenken door een overload aan hormonen. Dat bewijst ook Marit door hem na honderd ik-voel-niks-voor-je-signalen tóch nog proberen te zoenen. 

DUS. 

Sandra en de weg gevlogen vlinders
Waarom meteen van het negatieve uitgaan bij Sandra? Dat ze enkel bezig is geweest met 'de wedstrijd' en nu Olke binnen is de lolke er wel vanaf is. Stel. Je bent aan het daten, de beginnende kriebels zijn er en op date drie eist hij dat je zo snel mogelijk bij 'm in trekt. "Ik wil geen twee jaar wachten, en een jaar ook niet." Gokje: je rent nog net niet gillend weg. Ik denk oprecht dat Sandra gevoelens had en 'blokkeerde' nadat Olke de prille romance te zakelijk benaderde. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten