Eerst achtbanen afgaan, dan afteren in de Corona Bar

Cheers! De Efteling krijgt een Corona Bar

Eerst achtbanen afgaan, dan afteren in de Corona Bar


De Efteling krijgt binnenkort een nieuwe attractie. Het is alleen geen achtbaan, geen waterattractie, geen schommelschip, geen toevoeging aan het sprookjesbos, het is een bar. 

Een Corona Bar welteverstaan, met nacho's, met cocktails, met biertjes. Je kunt begin juli aanschuiven aan de bar, gelegen op het plein bij wildwaterbbaan Piraña. Je kunt er onder andere een Mojito zonder alcohol bestellen, frisdrank, nacho's met salsa-, kaas- of guacamoledip en wat zou een Corona Bar zijn zonder Corona? Precies, het Mexicaanse biertje staat ook op het menu.

 
Tip: maak vooral gebruik van de bar nadát je in de Piraña, de Python of De Baron bent geweest. Iets met veel rondjes draaien in combinatie met alcohol, is geen goede combinatie. Zie het als afzakkertje, als een leuke afsluiting van de dag, als aan 'after'. 

Meer Eftelingnieuws
Single and ready to mingle? De Efteling zoekt honderd singles voor een date-experiment. Moet je doen. Volgens onderzoek is de kans op verliefdheid namelijk groter wanneer je met je date een activiteit onderneemt waarbij adrenaline vrijkomt. Bungeejumpen, parachut springen, een horrorfilm kijken of... een ritje in een achtbaan maken! En voor de durfals onder ons: in 2020 krijgt de Efteling een nieuwe attractie en dat wordt 'geen kleintje.' 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten