Binnenkort een filmavondje op de planning staan? We hebben de perfecte snack voor je: Gin & Tonic popcorn! Je favoriete cocktail en bioscoopsnack in één.

Cheers en eet smakelijk: er bestaat popcorn met Gin & Tonicsmaak

Samen met vier andere cocktailsmaken

Binnenkort een filmavondje op de planning staan? We hebben de perfecte snack voor je: Gin & Tonic popcorn! Je favoriete cocktail en bioscoopsnack in één. En dat is niet de enige cocktailflavoured popcorn die er is. Er is keuze genoeg!
Joe & Seph's
Cocktails
De Engelse popcornwinkel Joe & Seph’s verkoopt vijf verschillende cocktailsmaken: Gin & Tonic, Margarita, Mojito, Cosmopolitan en Karamel, Macchiato & Whiskey. De laatste twee smaken zijn zelfs in de prijzen gevallen tijdens de Great Taste Awards 2015.

Alcohol
De popcorn uit de cocktailcollectie lijkt niet alleen qua smaak op ‘echte’ cocktails, je kunt er ook een beetje tipsy van worden. De snack bevat namelijk gewoon 5% alcohol. Ook een prima optie als partysnack dus.

Internationale levering
Je kunt de lekkernij gewoon online bestellen, want de webshop levert internationaal (hoera!). Voor £4 (ongeveer €4,50) krijg je 70 gram popcorn en voor £5 (€5,55) 110 gram.

Vreemde popcorn
Joe & Seph’s brengt al jaren lang vreemde popcornsmaken op de markt. Van Toffee Appel & Kaneel tot Geitenkaas & Zwarte Peper: ze hebben het allemaal. En alle popcorn is handgemaakt in Engeland. Naast een cocktailcollectie, hebben ze onder andere een chocoladecollectie en een toetjescollectie. Daarbij delen ze ook recepten op hun site die er uitzien om óp te eten.
Joe & Seph's
Awardwinning
In totaal heeft het bedrijf meer dan vijftig smaken popcorn en tien verschillende karamelsauzen. De twee cocktailsmaken zijn niet de enige popcornsmaken die awards hebben gewonnen. In totaal heeft Joe & Seph’s maar liefst vierendertig prijzen bemachtigd. Zeker het proberen waard, dus! Nu alleen nog kiezen...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten