Het heeft niet lang geduurd voordat een van de deelnemers van Temptation Island VIPS de mist in gaat. In de preview van aflevering 3 zien we de eerst vuurpeil de lucht in gaan.

De eerste misstap in Temptation Island VIPS is een feit

Dat heeft niet lang geduurd

© RTL

Het heeft niet lang geduurd voordat een van de deelnemers van Temptation Island VIPS de mist in gaat. Eerder schreven we al over een nieuw element dat aan het programma is toegevoegd. Wanneer er een vuurpijl de lucht in gaat, betekent het dat een van de kandidaten een misstap heeft begaan. In de preview van de derde aflevering zien we de eerste vuurpijl al de lucht in gaan.

Waar rook is, is vuur(werk)
En waar de vuurpijl is, daar zijn vreemdgangers. In de preview zien we dat de vrouwen op hun eiland worden verrast met een vuurwerkshow. Dat kan maar een ding betekenen: een van de mannen heeft zich niet aan de regels gehouden.

Rowena aan het woord
Wie van de mannen precies de mist in is gegaan, wordt niet duidelijk in het filmpje. Wel komt Rowena aan het woord, zij laat weten dat ze zich geen zorgen maakt. Maar inmiddels kennen we de montagetrucjes van de Temptation Island-makers wel...

Ruud of toch Niels?
Dan vragen wij ons af: waarom wordt Rowena in beeld gebracht en niet een andere deelnemer? Is het een teken dat Ruud zich toch niet helemaal heeft gedragen op het andere eiland. Of is Niels toch gevallen voor de charmes van cheerleader Fabiola? In de andere preview zagen we al dat hij een hele spannende date heeft met de verleider.

Vanavond komen we erachter
Voorlopig blijft het nog speculeren over wie de reden van het vuurwerk is. Er is maar een manier om daar achter te komen: vanavond de derde aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland kijken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten