De Jeugd van Tegenwoordig schoof gister aan bij Margriet van der Linden in haar nieuwe programma M op NPO1. De kijker viel iets op tijdens de uitzending: de rappers zaten er wel heel 'relaxe

De Jeugd van Tegenwoordig zit volgens Twitteraars stoned in uitzending M

En dat tijdens een intelligente discussie over de glasbak

De Jeugd van Tegenwoordig schoof gisteravond aan bij Margriet van der Linden in haar nieuwe programma M op NPO1. Hier spraken zij over hun nieuwe single ‘glasbak’ ter ere van het 40-jarig bestaan van de glasbak.

De kijkers waren alleen niet geïntrigeerd door het verhaal, maar meer door de manier waarop het verteld werd: de rappers zaten er wel heel 'relaxed' bij. Iedereen op Twitter is ervan overtuigd dat de rappers stoned in de uitzending zaten. 

Waar is willie?
De oplettende kijker en fan van de Jeugd van Tegenwoordig valt meteen iets op: Willie Wartaal mist aan tafel. Rapper Freddy Tratlehner, beter bekend als Vieze Fur, legt uit waarom hun derde compagnon er niet bij is.
Niet recyclebaar
Dat resulteert in een onsamenhangend verhaal over Willie die van een podium van 2,5 meter hoog is gevallen. Het werd een lollige uitzending voor de kijker. Zowel de kijker als het publiek schoot compleet in de lach toen de rapper verder vertelde: “toen heeft hij zijn kuitbeen gebroken. We dachten even dat ‘ie dood was en als hij dood is, kan je hem niet recyclen,” legt Freddy uit terwijl hij aandachtig de studio bestudeerd. Uhm, oke.

Zeker weten
Voor de duidelijkheid voegt Vieze Fur er nog even aan toe dat Willie niet in de glasbak, maar naast het podium is beland. Dan weet je dat in ieder geval zeker. Dat is niet het enige wat kijkers van het programma heel zeker weten. Zij zijn van nog iets anders overtuigd: de rappers moeten wel iets gebruikt hebben. Zo klinkt het op Twitter:
Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten