Temptation Island's Laetitia is te zien in een aflevering van Concentrate's Zie Ze Liegen. Daarin vertelt ze of ze sex heeft gehad met een van de verleiders.

De leugendetector wijst uit: Laetitia deelde lakens met andere verleider op Temptation Island

“No comment” is ook een antwoord

© Concentrate

Al eerder waagden verleiders Joshua en Gino zich aan de leugendetector in een aflevering van Concentrate’s Zie Ze Liegen. Nu is er een vrouwelijke verleider aan de beurt: niemand minder dan Laetitia wordt aan de tand gevoeld tijdens een interview.

Verrassend eerlijk
De verleidster is over veel onderwerpen verrassend eerlijk. Wanneer haar wordt gevraagd of ze sneller overging op verleiden, omdat haar dildo nog thuis lag, antwoordt ze eerlijk: “Ja. Ik denk iedereen wel.”

Een oogje op Joshua
Ook geeft ze eerlijk toe dat ze verleider Joshua wel ziet zitten. Als collega Billy vraagt: “Stel je doet mee als koppel: welke verleider zou jou dan kunnen verleiden?,” antwoordt Laetitia: “Ik denk Joshua.”

Joshua is zelfs de enige jongen waar ze na Temptation Island nog contact mee wil. “Hij is de enige verleider met wie ik het goed kan vinden,” verklaart ze. En niet geheel onbelangrijk: ze vindt hem de knapste verleider.

Seks met een ander
Maar Joshua is niet de verleider met wie de Vlaamse sex heeft gehad. Helemaal eerlijk is ze er niet over. “De laatste dagen zaten we met z’n allen op het eiland. Is er toen nog iets gebeurd?,” vraagt Billy. Laetitia schiet meteen in de lach.

Joker,” antwoordt ze. “Is er seks geweest?,” gaat Billy door. Waarop ze weer het antwoordt “joker” krijgt. “Is er seks geweest?,” wordt nogmaals gevraagd. Op de leugendetectorscan is te zien dat haar hartslag flink omhoog schiet. “Ja,” antwoordt ze met tegenzin. “Niet met Joshua en verder ga ik er niet op in.”

“No comment”
Maar aan die uitspraak houdt de verleider zich niet helemaal. Wanneer haar aan het eind van de aflevering wordt gevraagd of ze sex heeft gehad met Matthew (BG, bloedje geil) op Temptation Island schiet ze opnieuw in de lach. “Ik haat je,” lacht de verleidster. “No comment,” vervolgt ze. Dan weten we genoeg, toch? Hoefde ze toch niet zestien dagen lang haar dildo te missen.

“I wasn’t ready voor de mannen”
Met Mezdi is verder niets gebeurd. Ook de andere mannen op Coconut Beach vond ze niet aantrekkelijk. “Mijn eerste indruk was van oké… I wasn’t ready voor de mannen,” zegt ze. “Vond je ze lelijk?,” vraagt Billy. Ze schieten allebei in de lach. “Niet mijn types,” antwoordt Laetita. Wanneer de man achter de leugendetector vervolgens vraagt om een 'ja' of een 'nee' antwoordt ze met het bekende “no comment”.

Een gecompliceerde persoonlijkheid
Buiten Temptation Island was de verleider waarschijnlijk nooit op Mezdi afgestapt. “Als je hem buiten Temptation tegen zou komen, zou je hem dan ook verleiden?,” vraagt Billy. “Nee. Mezdi is een hele aardige jongen. Hij is niet lelijk, maar zijn persoonlijkheid… Ik snap hem soms gewoon niet,” geeft Laetitia toe.

Een leven na Temptation
Toch heeft ze hem nog een keer na Temptation gezien. “We zijn twee keer samen naar een club gegaan. Ook met een vriendin van mij erbij dus het was niets intiems,” vertelt ze.

Sneaky b*tch
“Op Temptation zelf had hij, als de camera’s er niet bij waren, wel aparte uitspraken. Hij keek naar mijn borsten en zei dan: ‘hele mooie bergen’. Of in de busjes waarmee we op date gingen, waren ook geen camera’s en dan ging die me wel aanraken. Ook tijdens de laatste dagen hebben we over elkaar heen gewreven in bed. Hij speelde het spel mee.” Is Mezdi toch zo sneaky als we al dachten.

Het hele interview kun je hieronder bekijken:Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten