De man van het altijd vermakelijke LuckyTV, Sander van der Pavert, heeft zich dit keer gestort op de reisperikelen van ons aller dierenvriend Freek Vonk.

De nieuwe LuckyTV met Freek Vonk is weer hilarisch: 'moet je kijken, een vliegende balzak'

Hahaha

De man van het altijd vermakelijke LuckyTV, Sander van der Pavert, heeft zich dit keer gestort op de reisperikelen van ons aller dierenvriend Freek Vonk. En we kunnen je vertellen; Sander heeft weer goed zijn best gedaan om ons aan het lachen te maken. 

Scheldwoorden in overvloed
De nieuwe LuckyTV werd gisteren laten zien bij De Wereld Draait Door. Waar Freek in real life altijd erg op zijn woorden let (i.v.m. de gemiddelde leeftijd van zijn fanbase), heeft Sander er als tegenhanger nu lekker veel scheldwoorden ingegooid.

Poepend paard
Denk aan quotes als 'Holy f*ck al die bomen, dat geloof je toch niet' en 'Het is net een mongool, hoe die loopt met die poten'. Niet alleen wij zijn fan, ook de 34-jarige bioloog zelf vermaakt zich kostelijk met de parodie op zijn dierenvideo's, zo blijkt uit zijn Instagrampost. 

Podiumbeest en slangengek?
Mocht je trouwens enorm fan zijn van Freek, dan hebben we leuk nieuws. De dierengek treedt tijdens de kerstvakantie drie keer op in het AFAS Live met zijn nieuwe liveshow Op Wereldreis. En nu is het geval dat hij nog een extra paar handen op het podium nodig heeft om zijn reptielen en andere (enge) beesten aan het publiek te laten zien. Ofwel: Freekt zoekt een assistent. Wie biedt?

Oh, en mocht je nou fan zijn van Freek Vonk én LuckyTV, dan hebben we er hier nog twee voor je: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten