Vriendschapstattoo ’s is het nieuwe ding en met de tattoo’s van Lise Grossmann word je wel heel letterlijk herinnerd aan je beste vriendin als je ernaar kijkt. Je kunt namelijk een tattoo nemen met het hoofd van diegene.

De ultieme vriendschapstattoo: een tattoo met het hoofd van je beste vriend(in)

Tijdelijk, dat dan weer wel

De tijd van vriendschapsarmbandjes of kettingen hebben we lang en breed achter ons gelaten. Een vriendschapstattoo is het nieuwe ding en met de tattoo’s van Lise Grossmann kan niemand meer om je vriendschap heen. Je kunt een tattoo nemen met het gezicht van je beste vriend(in).
Tijdelijke tattoo
Zie je het niet zitten om de rest van je leven met een tattoo van het gezicht van een ander rond te lopen? No worries: het is een tijdelijke tattoo.

Van korte duur
De tattoo blijft zo’n drie dagen zitten. Mocht je dus onverhoopt in een flinke catfight terecht komen dan is dat nog wel uit te houden.

Duur grapje
Lise Grossman verkoopt deze tattoo’s via Etsy. Goedkoop zijn de tatoeages niet. Je betaalt €70 voor 25 tattoo’s. Ze worden wel speciaal gepersonaliseerd. Lise maakt zelf een portret aan de hand van een foto. Je kunt ook voor wat extra tattoo’s gaan en daar voordeel uithalen. Voor 50 tattoo’s betaal je €85.

Nog meer tattoo inspiratie
Toch liever een wat subtielere vereeuwiging van jullie vriendschap? Bekijk dan deze tiny tattoo inspiratie, wellicht dat jij en je beste vriendin daardoor op goede ideeën komen. Die kun je dan vervolgens gratis (!) laten zetten op de Glamour Forever Party.

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten