Ruud en Rowena weten het zeker: zij gaan nooit en te nimmer uit elkaar. Zeker niet na Temptation Island VIPS. Het lijkt erop dat het hen gelukt is om dit waar te maken.

Deze foto suggereert dat Ruud en Rowena nog steeds bij elkaar zijn na Temptation Island VIPS

Contractbreuk of misleiding?

© RTL

Ruud en Rowena weten het zeker: ze gaan nooit meer uit elkaar en Temptation Island wordt een makkie. Dat werd duidelijk in de eerste afleveringen van de VIPS versie. Hoewel geruchten eerder anders deden vermoeden, blijkt nu dat het stel inderdaad nog steeds bij elkaar is. 

Contractbreuk
Officieel mogen de deelnemers van Temptation Island natuurlijk niets loslaten over de afloop van het programma. Inmiddels weten we allemaal dat zij zich daar niet altijd even goed aan houden. Lees: Kevin en Chloë en Fabrizio en Pommeline. Ook Ruud en Rowena lijken de regels aan hun laars te lapppen.

"Loyalty"
Als we hun Instagramposts mogen geloven, heeft de ultieme relatietest geen schade aan hun relatie aangericht. Ruud plaatste een plaatje van twee leeuwen in zijn Instagram Story met de tekst: 'A king only bows down to his queen'. Niet veel later postte Rowena een soortgelijk plaatje met daarbij de tekst 'loyalty'. De posts bekijken?

Tactisch spelletje?
Zou dit betekenen dat het stel nog samen is? Of proberen ze ons simpelweg op het verkeerde been te zetten om de afleveringen extra spannend te maken?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten