Een persoon in de friend zone, die daar helemaal niet wil zijn. Nergens krijg je meer plaatsvervangende schaamte voor.

Deze pijnlijke friend zone date krijgt een bijzondere wending

De actie van de jongen is zo lief

We zagen het eerder deze week al in het programma All you Need is Love. Een persoon in de friend zone, die daar helemaal niet wil zijn. Nergens krijg je meer plaatsvervangende schaamte voor.

We hebben op het eerste gezicht weer een klassieker voor je. Toch blijkt het uit een latere verklaring minder pijnlijk. Toch is de actie van de jongen zo lief, dat het de moeite waard is om te delen.

Van bloemen tot paardrijden
Het begon allemaal met bovenstaande foto. Waarop duidelijk wordt dat Daniel en zijn vrouwelijke date een romantische dag samen spendeerden. Hij nam haar mee uit eten, gaf haar bloemen en ging paardrijden. Toch weet zijn date het als een ‘friend date’ te beschrijven op haar Instagram.

Een prinses
Hoe ze het romantische dagje omschreef?  “Van top golf tot een diner en van bloemen tot ijsjes en paardrijden. Je hebt jezelf overtroffen op deze vrienden date Daniel! Je wilde laten zien hoe ik behandeld moet worden en je hebt de lat enorm hoog gelegd. Ik bedank God voor een geweldige vriend in mijn leven. Bedankt! Je hebt mij als een prinses laten voelen! #stillsingletho"

Statement
Toch krijgt het verhaal een hele andere wending, wanneer Daniel iets later een statement over zijn date uitbrengt. Hierin zegt hij dat hij de persoon is die de vriendendate heeft opgezet. “Ze is nooit als een vrouw behandeld,” legt hij uit. “Ik wilde haar laten zien hoe dat is.” In zijn statement noemt hij Alex een ‘bijzondere vrouw van God’ en dat ze het negatieve commentaar van mensen op haar post niet verdient.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten