Ben jij een regelrechte ramp in de keuken? Dan moet je hier eens even naar kijken. IKEA Canada heeft samen met een marketingsbedrijf (weer eens) iets geniaals bedacht waardoor het voor iedereen mogelijk wordt iets lekkers op tafel te zetten.

Deze IKEA-uitvinding is perfect voor alle slechte koks op deze wereld

Nee echt, op deze manier kun jij ook koken

Ben jij een regelrechte ramp in de keuken? Dan moet je hier eens even naar kijken. IKEA Canada heeft samen met een marketingsbedrijf (weer eens) iets geniaals bedacht waardoor het voor iedereen mogelijk wordt iets lekkers op tafel te zetten. Echt, op deze manier kun jij ook koken. 

'Inkleuren' met ingrediënten
Cook This Page heeft iets weg van kleurplaten, maar het verschil zit hem in het feit dat je de plaatjes niet inkleurt met potlood, maar met ingrediënten. Weet jij bijvoorbeeld nooit wat ze bedoelen met 'een beetje zout'? Leg het gewoon in het rondje en klaar is Kees. En dan moet het beste gedeelte nog komen: het vel waarop je alles hebt neergelegd dient tevens als keukenpapier. Kan je gerecht dus linea recta de oven in. 

Helaas heeft het concept de IKEA-winkels nog niet gehaald, maar wat ons betreft kan het bijna niet anders dan dat dit een regelrechte hype gaat worden. Liken maar. Opdat IKEA begrijpt dat dit gewoon op de markt moét komen. 

Gehaktballetjes
Zalm-pakketje

Fancy garnalen voor je eerstvolgende cocktailparty 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten