Of we van glitters houden? Yes! Of we van sneakers houden? Zeker weten. En dat is nu net de gouden combinatie van de samenwerking tussen sportmerk PUMA en niemand minder dan de Briste accessoires designer Sophia Webster.

Deze sneakers van de PUMA x Sophia Webster collectie wil je hebben

Wie zegt dat roze en glitter niet stoer kunnen zijn?

Of we van glitters houden? Yes! Of we van sneakers houden? Zeker weten. De ‘prinsessenfase’ hebben de meesten van ons inmiddels wel achter zich gelaten, maar een beetje roze en glitter hier en daar is altijd goed. Zeker wat schoenen betreft.

Golden combo
En dat is nu net de gouden combinatie van de samenwerking tussen sportmerk PUMA en niemand minder dan de Briste accessoires designer Sophia Webster. Samen lanceren ze een nieuwe collectie in het thema “princess PUMA”. Vrolijke prints, metallics en een beetje (lees: heel veel) glitter. Dat zijn precies de elementen die centraal staan in deze vrolijke collectie.

We want more
In maart kwam er al een collectie uit van Sophia Webster in samenwerking met PUMA en nu is het tijd voor de tweede drop. Dat betekent nog meer vrolijke schoenen en kleding.

Onze favoriet
Onze favoriet is bij uitstek de MUSE ECHO. Wie zei dat roze en glitter niet stoer kunnen zijn? Je scoort ze voor €180
Nu te koop
Nog behoefte aan wat vrolijke, maar toch stoere, prints in je kast voordat de zomer eraan komt? De collectie is nu verkrijgbaar in PUMA-winkels en op de website

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten