De Disney-klassieker Dumbo is omgetoverd tot een live action film. Vandaag zijn de eerste beelden ervan verschenen en in het ‘echt’ is Dumbo nog veel schattiger.

Disney’s Dumbo is nog schattiger in de live-action film (de eerste beelden zijn er!)

Mét vliegende olifant

© Dumbo

Een van de liefste Disney-figuutjes is toch wel Dumbo. Het vliegende olifantje. De Disney-klassieker is omgetoverd tot een live action film. Vandaag zijn de eerste beelden ervan verschenen en in het ‘echt’ is Dumbo nog veel schattiger. Die oogjes!

Dumbo in het circus
In de trailer zien we Dumbo als hoofdact van een circus. Ook acteurs Danny DeVito en Colin Farrell zijn te zien op de beelden.

Vliegende olifant
Een vliegnde Dumbo kan natuurlijk niet ontbreken in de eerste beelden. Aan het eind van de video zien we het olifantje door het beeld vliegen. Ben je na de tekenfilm benieuwd hoe dat er in het echt uitziet? Hieronder kun je de beelden bekijken.

Nog even geduld
Ben jij helemaal enthousiast over deze Disney-klassieker die in een nieuw jasje is gestoken? Helaas zul je nog even geduld moeten hebben. In maart 2019 verschijnt Dumbo pas in de bioscoop. Misschien nog even de tekenfilm erbij pakken tot die tijd.

Nog meer remakes
Dit is niet de eerste remake die wordt gemaakt van klassieke Disneyfilms. Eerder lieten we al weten dat er een live action film van De Kleine Zeemeermin aankomt. Deze verschijnt op 17 augustus in de bioscoop. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten