Royal family fans hebben het er maar druk mee: de baby van Pring Harry en Meghan Markle. Wanneer komt die kleine spruit er? Volgens kenners moeten we daar nog even op wachten.

De reden waarom prins Harry en Meghan Markle nog even niet aan kinderen beginnen

Die ooievaar komt voorlopig nog niet aanvliegen

Na maanden bezig te zijn geweest met de bruiloft hebben royal family-fans iets nieuws waar ze het maar druk mee hebben: de baby van Prins Harry en Meghan Markle. Wanneer is het tijd voor Harry jr.? Als het aan de fans ligt liever vandaag dan morgen, maar volgens kenners moeten we nog even geduld hebben.

Een babywens
Tijdens een verlovingsinterview spraken Harry en Meghan hun kinderwens al uit en dus was iedereen er zeker van: die baby laat niet lang meer op zich wachten. Maar fans moeten toch nog even geduld hebben.

Grote druk voor Meghan
Kenners van de Britse koninklijke familie denken dat Meghan veel druk voelt om moeder te worden. Vooral omdat Kate net bevallen is van haar derde kind en Meghan voor Britse bergrippen al ‘op leeftijd is’. Ja, echt.

Zikavirus
Maar de newly weds gaan in oktober naar Australië. Tijdens die reis zullen ze een aantal tussentops maken op eilanden in de Pacific. Daar heerst het gevaarlijke Zikavirus, dat wordt overgedragen door muggen.

Nog even wachten met die ooievaar
Als Meghan wordt geïnfecteerd met dat virus, heeft dit ernstige gevolgen voor haar ongeboren baby, zoals misvorming van de hersenen. Kortom, een te groot risico voor het koninklijke koppel en daarom zou het stel de verstandige keuze hebben gemaakt om hun babywens nog even uit te stellen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten