De ex van Miranda Baker uit Wisconsin noemde haar 'walgelijk'. Haar reactie? Ze plaatste een tweet waaruit blijkt dat ze beter af is zonder hem.

Dit meisje neemt op een hilarische manier wraak op haar ex

Volgens haar tweet noemde hij haar 'walgelijk'

Twitter
Hoe ga je om met een slechte break-up? Je kunt huilfilms kijken tot je er bij neervalt, je vriendinnen optrommelen om te gaan stappen of een nieuwe love interest zoeken. Óf je kunt je ex, als deze je slecht behandelde, goed op zijn plek zetten via social media.

Tweet
Dat laatste deed Miranda Baker (18) uit het Amerikaanse Wisconsin via Twitter. Ze schrijft de tekst “Nadat ik gisteren ‘walgelijk’ werd genoemd, lukte het me om 90 kilogram kwijt te raken!! (Vóór en na foto’s)”

Before and after
Wat te zien was op de foto’s? De vóór foto laat Miranda aan de zijde van een man zien en op de na foto zien we alleen Miranda. De man is van het beeld afgesneden. Één ding is duidelijk: met het kwijtraken van 90 kilogram doelt Miranda niet op haar gewicht.

Verhaal erachter
Wat er gebeurd is tussen de twee? Aan de Britse nieuwssite Daily Mail vertelt de tiener dat ze vijf weken met de jongen in kwestie datete. Toen ze na een lunch met haar ouders nog even naar een feestje gingen, zei hij: "De manier waarop jij je vandaag gedroeg was walgelijk en onaantrekkelijk."

Reacties
Wij zijn niet de enigen die Miranda's payback hilarisch vinden. De tweet is al bijna 60.000 keer geretweet, meer dan 432.000 keer geliked en heeft ruim 2.000 reacties. Een greep uit de respons:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten