Doutzen Kroes deelt op Instagram een video waarop ze schaatsend te zien is. Het Friese supermodel heeft talent: ze schaatst razend snel over het natuurijs.

Doutzen Kroes schaatst razendsnel over de Friese plassen

Doutzen naar de volgende Winter Spelen?


Doutzen Kroes is een Fries in hart en nieren. Ze kon dan ook niet wachten tot ze met haar kinderen het natuurijs op kon.

Gelukkig voor haar vroor het flink de afgelopen maand en was er reden om de schaatsen uit het vet te halen. Dat het supermodel net zo makkelijk over het ijs paradeert als over de catwalk, laat ze zien in een video op Instagram.
Speedy Gonzales
De blonde Fries schaatst razendsnel over het natuurijs in haar blauw-gele sportlegging. Dat Doutzen een sportieveling is, wisten we al. Kan ook niet anders met die rockhard abs. Dat ze ook écht schaatstalent heeft, is nieuw voor ons. Zien we hier een nieuwe (vrouwelijke versie van) Sven Kramer?

Jong geleerd, oud gedaan
In het bijschrift onder de Insta-video schrijft ze waar haar talent vandaan komt: “Toen ik jong was gingen we bijna elk jaar schaatsen. Vervolgens werd het een sport die ik jarenlang heb beoefend. De Olympische Spelen en het WK schaatsen van afgelopen weekend zorgen ervoor dat ik dit moment, waarop ik mijn jeugd samen met mijn kinderen herbeleef, wil delen met jullie.”

Oefenen, oefenen, oefenen
Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen. Veel mensen doen het Doutzen niet na. Dat het jaren oefenen vergt, leert ze ook haar 7-jarige zoontje Phyllon. Hij probeerde 2 weken geleden voor het eerst zijn Friese ‘houtjes’ uit.

Tijd voor ontspanning
Gelukkig is er naast het trainen voor de Winterspelen ook tijd voor plezier. Het supermodel laat zich na haar zware schaatssessie door Phyllon voortduwen op een slee. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten