Ex-Temptation Island-kandidaat Merijn liet nog niks los na de bekendmaking van de relatie van Pommeline en Fabrizio. Toch lijkt het hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten. in de YouTube-serie Club Hub haalt hij uit naar zijn ex.

Ex-Temptation Island-kandidaat Merijn haalt uit naar ex-liefje Pommeline

“Pommeline heeft me zwaar genaaid,” laat Merijn weten

© YouTube

Hoewel ex-Temptation Island-kandidaat Merijn niks liet horen na de bekendmaking van de relatie van Pommeline en Fabrizio, lijkt hem dat niet in de koude kleren zijn gaan zitten. De twee zijn sinds februari uit elkaar en Pommeline heeft nu al een nieuwe relatie. Dat wordt haar niet in dank afgenomen.

Kort maar krachtig
In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie Club Hub haalt Merijn uit naar zijn ex. BNN-presentatrice Gwen van Poorten stelt hem een korte vraag: "op een onbewoond eiland met je ex Lisa of met je ex Pommeline?" Zijn antwoord luidt meteen: “Met mijn ex Lisa, omdat Pommeline me zwaar genaaid heeft.” Kort maar krachtig. Zijn de twee dus toch niet als vrienden uit elkaar gegaan, zoals ze voorheen beweerden.

Club hub
Hieronder kun je de hele video van Marijn bij Club Hub bekijken:

Geen vriendschappelijke breuk
Het is duidelijk: Merijn neemt het Pommeline zeker wel kwalijk dat zij hem heeft laten zitten voor Fabrizio. Ex-verleider Pommeline liet al eerder weten dat Merijn niet erg goed met haar nieuwe relatie om kan gaan. Hij ook al eerder uit naar het stel en dan met name naar Fabrizio in een video op zijn YouTube-kanaal.

“De vijandigheid komt van zijn kant”
Merijn zou zelfs zo kinderachtig op hun breuk en haar nieuwe relatie reageren dat zij hem overal heeft geblokkeerd. “De vijandigheid komt vooral van zijn kant. Ik vind het niet nodig om hem zwart te maken en vind het daarom jammer dat hij dat wel doet,” vertelt ze. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten