De 21-jarige Ashley deed eerder al mee aan Temptation Island én Ex on the Beach: Double Dutch en heeft bekend gemaakt nu ook mee te doen aan het nieuwe programma Een Nacht Met Mijn Ex.

Ex-Temptation Island-verleider Ashley laat zich opsluiten in het nieuwe programma ‘Een Nacht Met Mijn Ex’

Wie zou de gelukkige ex zijn die haar mag vergezellen?

© VIJF

De 21-jarige Ashley, ex-deelneemster van Temptation Island én Ex on the Beach: Double Dutch, heeft de smaak flink te pakken. Aan haar deelnamelijstje met realityprogramma’s kan ze binnenkort nog een toevoegen: het nieuwe programma Een Nacht Met Mijn Ex.

Instagramannouncement
Via Instagram liet Ashley weten dat ze meedoet aan het programma. Twee jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met de blondine via Ex On The Beach: Double Dutch. Daarin had ze de eerste nacht al seks met iemand.

Niet vies van een beetje drama
Vorig jaar deed de blondine mee aan Temptation Island, maar daar stond ze een stuk minder in the picture. Met veel zelfvertrouwen begon ze aan het realityprogramma, maar ze verdween al snel naar de achtergrond.

Time to shine
Tijdens Een Nacht Met Mijn Ex krijgt Ashley opnieuw de kans om in de spotlight te staan. In het programma worden ex-koppels een dag samen opgesloten in een appartement, met eenpersoonsbed. Wie de ex is die haar zal vrijgezellen, is nog een raadsel.

Een goede aftrap
Naast Ashley, doen ook Luciano en Marissa mee. Na twee jaar zetten zij een punt achter hun relatie, omdat Luciano Marissa’s rekening had geplunderd. Ai.

De twee andere koppels, Shay en Julian en Marvin en Tessa nemen hun deelname aan het programma erg serieus: zij proberen hun relatie te redden, omdat ze samen kinderen hebben. Zou dat lukken na al het bedrog uit het verleden? 

Drama, drama, drama
 Dat belooft een en al drama. Maar goed, als Temptation Island het voor elkaar krijgt om de kandidaten binnen 10 dagen nieuwe trouwplannen te bezorgen, wie weet wat voor moois dan uit dit programma ontstaat.

Een nacht met mijn ex is vanaf dinsdag 17 april te zien op NPO 3.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten