De man van Reddit-gebruiker Katiemack777 pakte het helemaal uit voor zijn aanzoek. Als echte Harry Potter-fan, deed hij zijn aanzoek volledig in stijl.

Geniaal: man vraagt vriendin ten huwelijk met eigen ontworpen Harry Potter-ring

Harry Potter-fan? Schuif dit nieuwtje dan maar even subtiel onder je partners neus

© Harry Potter

Als je iemand ten huwelijk gaat vragen, wil je dat natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Nu zijn we gewend dat mensen helemaal uitpakken. Denk aan een aanzoek in een luchtballon, of in een gondel in Venetië.

De man van Reddit-gebruiker Katiemack777 pakte het helemaal anders aan. Als echte Harry Potter-fan, deed hij zijn aanzoek volledig in stijl.

Ring in Harry Potter stijl
Nee, geen uitje naar Hogwarts, maar wel een verlovingsring volledig in de stijl van Harry Potter. Trots plaatste Katiemack777 haar verlovingsring op Reddit. De ring is een combinatie van drie gouden ringen met vier edelstenen die staan voor de vier Hogwarts-huizen, schrijft ze op Reddit.

Liefde voor Harry Potter
De verloofde van Katiemack777 heeft de ring zelf ontworpen. Zo laat ze weten op het platform: “Mijn verloofde weet dat ik bijna net zoveel van Harry Potter hou als van hem. Daarom heeft hij deze mooie, speciale ring voor mij ontworpen.”

He’s a keeper
Harry Potter fans zijn razend enthousiast over de ring. Volgens hen mag Katiemack777 in haar handjes knijpen met zo’n verloofde.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten