Nu ook prins Harry geen optie meer is sinds hij datet met Suits-actrice Meghan Markle, hadden we de hoop op een prins op het witte paard een beetje opgegeven. Maar dat blijkt niet helemaal nodig.

Attentie, attentie: dit is het bijzónder leuke neefje van William en Harry

Die ook nog eens singel lijkt te zijn

© Getty Images

Nu ook prins Harry geen optie meer is sinds hij datet met Suits-actrice Meghan Markle, hadden we de hoop op een prins op het witte paard een beetje opgegeven. Maar dat blijkt niet helemaal nodig. Harry en William hebben al die tijd een bijzonder leuk neefje achter de hand gehouden. 

Perfect plaatje 
Arthur Chatto
 (18) is het achterneefje van The Queen herself en daarmee de 23e in de lijn der troonopvolging. Hoewel dat natuurlijk ook heel leuk bekt ('mijn vriend is...'), is Arthur ook nog eens mega sportief, slim én origineel. Hij speelt namelijk doedelzak, zit in een jeugdorganisatie van het Britse leger en begint na de zomer met een studie in Edingburgh. En euhm ja, zijn lichaam mag er ook nogál zijn. 

Privé
Toen een foto van Arthur in onderbroek viraal ging, koos hij eieren voor zijn geld en gooide zijn Instagram vliegensvlug op privé. Gelukkig wisten onze collega's bij Cosmopolitan her en der nog wat foto's van hem te verzamelen en daar kunnen wij nu van genieten. 
Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten