De trailer van Temptation Island VIPS aflevering 3 is opgedoken en we kunnen je een ding vertellen: deze aflevering gaat een hele spannende worden. Vooral voor Niels.

Heel veel verleiding voor Niels in de trailer van Temptation Island VIPS aflevering 3

Is het dit seizoen Niels die vieze dingen met een meisje gaat doen?

© RTL

De trailer van Temptation Island VIPS aflevering 3 is opgedoken en we kunnen je een ding vertellen: deze aflevering gaat een hele spannende worden. Vooral voor Niels. Hij heeft het wel heel erg gezellig met verleider Fabiola. Iets te gezellig als je het ons vraagt, een gevalletje: Parastoe

Ultieme temptation
We weten inmiddels dat Niels' ultieme temptation de hoogblonde krullenbol Fabiola is. En we moeten eerlijk zeggen, de verleider speelt het spelletje erg goed. In 3 afleveringen heeft ze Rossana’s vriend al helemaal om haar vinger gewonden. 

“Ze is zo lief en schattig”
Als Kaj Niels vraagt met wie hij op date wil, antwoordt hij zonder enige twijfel “Fabiola”. “Ik kan het echt wel heel goed vinden met Fabiola,” legt de deelnemer uit. “Ze is echt heel lief en schattig. Ze is ook niet zo bezig met het spel en dingen bij me proberen enzo.” Wij denken ondertussen even terug aan de beelden van Fabiola op het bed van Niels in aflevering twee... 

Cheerleader Fabiola
Onschuldig of tactisch? Fabiola trekt een ‘niets verhullend’ rokje aan en voert acrobatische kunstjes uit op de bank. Misschien is ze gewoon nog een schattige cheerleader van binnen. Watch out Rosanna.

De eerste beelden van aflevering 3 kun je hieronder bekijken.

  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten