Op naar het park, strand of terras.

Heetste nieuws van de dag: komend weekend wordt het weer zomerweer

Op naar het park, strand of terras


Wie nu naar buiten kijkt, kan wel eens het idee hebben in een tijdmachine te zijn gestapt, terug naar de herfst. De lucht oogt grauw, we moeten weer een jas aan en Piet Paulusma zou zeggen: "Met hier en daar een bui." 

Weekend!
Dat zijn geen kenmerken die passen bij de maand juni, maar goed nieuws. Nu, als je moet werken of naar college moet, grijs weer, straks, als het weekend aanbreekt, zon, zon en nog eens zon. 

Als weerman Marco het zegt...
"Het zomerweer waar we zo langzamerhand aan gewend waren geraakt, zit even in een dip," zegt weerman Marco Verhoef tegen Weerplaza. "Dinsdag en woensdag is het zelfs aan de frisse kant. Maar later in de week gaan de temperaturen omhoog en het heeft er alle schijn van dat we op lange termijn weer vol de zomer in duiken," aldus Marco.

To do
Donderdag wordt het al warmer, met af en toe wel een bui. Vrijdag begint het feest pas echt. Vanaf dan kun je rekenen op temperaturen van rond de 25 graden. Dus, wat worden jouw weekendplannen? Gokje: barbecuen in een park, uren tafelen op het terras, bakken op het strand? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten