Ben je helemaal gek van unicorns? Dan loop je vast warm van de unicorn-mok die van kleur verandert.

Hier scoor je deze unicorn-mok die van kleur verandert

De perfecte cadeautip voor eenhoornfans

© Mega Gadgets

Oh how we love unicorns. Ze zijn magisch, uniek en komen voor in positieve quotes (“A unicorn is just a horse with a point of view”). Ben je ook een eenhoornfan? Dan loop je letterlijk warm voor deze unicorn-mok die van kleur verandert.

Alle kleuren van de regenboog
Glamour stuitte op een mok die an sich al prima in je mokkencollectie past, maar nog leuker is wanneer je er iets warms uit drinkt. De drinkbeker heeft een 3D-eenhoornhoofd aan de zijkant, inclusief paarse manen op de mok zelf.

Warmte
Wanneer de beker in aanraking komt met warmte, zorgt de warmtemeter ervoor dat de opdruk van kleur verandert. Drink je dus een warme kop thee, dan veranderen de paarse manen in alle kleuren van de regenboog.

Mega Gadgets
Cadeau
Nog op zoek naar een verjaardags-, valentijns- of housewarmingcadeau? We speurden het internet af om de goedkoopste versie van de mok te vinden. We kwamen uit bij de webshop Mega Gadgets. De Eenhoorn Mok is nog op voorraad en voor € 13,95 te bestellen.

Let wel: de mok is gemaakt van keramiek en mag niet in de magnetron of vaatwasser worden gezet.

Tip voor kattenliefhebbers
Nog zo’n gevalletje ‘dit-product-willen-we-hebben’ is de bijzettafel én kattenmand in één. We vonden de tafel bij Dier Portiek, waarna we de tip kregen dat een soortgelijke tafel voor € 24,99 verkrijgbaar is bij Xenos. Op het moment is de Salontafel Odense uitverkocht, maar volgens Xenos kunnen we het kattenmeubel binnenkort weer terug in de winkel verwachten.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten