Anders dan bij de kerstmarkt in Amsterdam en Maastricht, is er in Den Bosch een heuse tubing, ofwel een baan waar je met een band vanaf kunt glijden.

Hier vind je dé kerstmarkt van Noord-Brabant

Anders dan bij de kerstmarkt in Amsterdam en Maastricht, is er in Den Bosch een heuse tubingbaan

© Getty Images

We hebben nóg een kerstmarkt voor op je lijstje. Naast Amsterdam en Maastricht, kun jij je ook onderdompelen in kerstsferen in Den Bosch.

Samenwerking Efteling
In de hoofstad van Noord-Brabant vier jij de decembermaand op een schaatsbaan, ga je gezellig met je liefde in een reuzenrad, bezoek je de kerstboom of de bewegende kerststal in de Sint-Jan, die in samenwerking met de Efteling is gemaakt. Daarnaast is er een 3D-lichtshow. Anders dan bij de kerstmarkt in Amsterdam en Maastricht, is er in Den Bosch een heuse tubing, ofwel een baan waar je met een band vanaf kunt glijden.

De markt begint op de Hoge Steenweg en loopt tot het centrum van Den Bosch. Op die route liggen tweehonderd chalets, waar jij moeiteloos je cadeaus voor de feestdagen scoort.

De kerstmarkt is open van 1 december tot en met 7 januari 2018. Drink jij binnenkort een kop chocomel in Den Bosch? Proef dan ook direct één van de 5 bossche bollen met een speciale smaak.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten