Wie zin heeft om een potje ongegeneerd te janken, moet op zaterdagavond de Beste Zangers van Nederland kijken.

Huilen maar! Maan zingt opera bij de Beste Zangers van Nederland

Het programma kan gerust de slogan 'ugly cry gegarandeerd' hanteren

© Beste Zangers van Nederland

Wie zin heeft om een potje ongegeneerd te janken, moet op zaterdagavond de Beste Zangers van Nederland kijken. Het AVROTROS-programma kan gerust de slogan 'ugly cry gegarandeerd' hanteren, want mán: kippenvel, door merg en been en meer van zulks zodra de deelnemers beginnen te zingen. Afgelopen zaterdag vielen vooral Maan, Brace en Anita Meyer in de smaak. Ga er maar lekker voor zitten. 

Tissues in de aanslag
In het muziekprogramma gaat iedere aflevering een zanger of zangeres op zoek naar de ideale vervanger. Zaterdag stond mezzosopraan Tania Kross centraal. Brace zong het nummer Ave Maria (sniffen), Anita Meyer Somewhere (huilen) en Maan Nessun Dorma (JANKEN). 

Tania Kross koos uiteindelijk Anita Meyer als ideale vervanger. Het internet bestempelde Maan echter als winnaar omdat ze met het opera-nummer diepe indruk maakte én uit haar comfort zone stapte. Meer dan een miljoen kijkers zaten hoogstwaarschijnlijk snotterend voor de buis. Ook Tania hield het alles behalve droog. Gemist? Hier komen Anita, Maan en Brace. 
Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten