Hoeveel tijd heb jij besteed aan het gepriegel met naald en draad. Het antwoord is sowieso 'te veel'. Vanaf nu niet meer. De lifehack der lifehacks is hier.

In de categorie 'briljante lifehacks': dus zó krijg je een draad makkelijk door een naald

Twitter kan het nog niet helemaal geloven

Hoeveel tijd heb jij besteed aan het gepriegel met naald en draad? Voor iedereen die wel eens een knoop aan een kledingstuk vastmaakt (of een poging tot), is het antwoord 'veel'.  Vooral omdat het tafereel tien keer langer duurt dan gepland en het meestal eindigt in een scheldpartij. Een draad door het allerkleinste gaatje ter wereld krijgen, is zelfs voor naai-pro's een opgave. 

Wat een verademing
Wat zou je doen als iemand de gouden tip heeft voor dit Al-TIJD tot frustratie leidende probleem? Een tip die, ondanks dat 'ie zo simpel als wat is, nog nooit eerder is gedeeld? En het gigantische veel tijd scheelt?

Het geheim zit 'm niet eens in netjes en precies zijn. Integendeel zelfs. Deze lifehack gaat zelfs volledig tegen dat principe in. Ook voor ongeduldige mensen is dit een fluitje van een cent. Twiteraar John Bick deelt het antwoord. Aanschouw: 

Wie had dit ooit gedacht? Wij in ieder geval niet. Maar we zijn wel dolgelukkig dat John bestaat. Wie gaat dit nu als de wiedeweerga uitproberen?  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten