Mocht je net wakker worden na je eerste carnavalsnacht; word dan lekker rustig wakker met de vertrouwde carnavalshit 'Bloemetjesgordijn', maar dan hoofdpijn-proof.

Jan Versteegh zingt carnavalshit 'Bloemetjesgordijn' zoals je het nog nooit heb gehoord

Rustig wakker worden na de eerste carnavalsnacht

Mocht je net wakker worden na je eerste carnavalsnacht; word dan lekker rustig wakker met de vertrouwde carnavalshit 'Bloemetjesgordijn', maar dan hoofdpijn-proof. Jan Versteegh zong de klassieker gisteravond aan tafel bij RTL Late Night als een ballad. En zijn cover slaat áán.


Side note, het is schattig om te zien dat hij echt zijn best doet, terwijl presentator Humberto Tan vooral reageert op de ludieke kant van de situatie: die ligt letterlijk op tafel van het lachen. 

Nieuwe traditie?
Deze cover van Jan Versteegh staat in een reeks van carnavalshit die zijn bewerkt door BN'ers. Een idee van QMusic. Een paar weken geleden deed Jim Bakkum zijn bijdrage, en hij kreeg serieus de vraag of hij zijn versie van 'Ik heb een toeter op mijn waterscooter' als single op wilde nemen. 

Gisteravond zong Tommie Christiaan 'Mien waar is mijn feestneus' als zijnde een nummer uit een kleine, intime theatervoorstelling. '...in de lalalalaaa'

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten