Kun je je Barbapapa, Barbamama, Barbalala en alle andere familieleden nog herinneren? De ietwat vreemd gevormde, gekleurde figuren uit je kindertijd zijn terug van weggeweest.

Je favoriete kinderserie Barbapapa komt terug op Nickelodeon

‘Huup, huup, barbaback’

© Barbapapa

Kun je je Barbapapa, Barbamama, Barbalala en alle andere familieleden nog herinneren? De ietwat vreemd gevormde, gekleurde figuren uit je kindertijd zijn terug van weggeweest. En nee, geen herhalingen, maar nieuwe afleveringen. Nickelodeon gaat nieuwe afleveringen van de kinderserie produceren.

Huup, huup Barbatruc
Barbapapa stamt uit de jaren zeventig. De kinderserie met afleveringen van vijf minuten werd uitgezonden in meer dan veertig landen en was een absolute publieksfavoriet. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Barbapapafamilie. Dit zijn figuurtjes die van gedaante kunnen verwisselen naar alles wat ze maar willen. Van een vliegtuig tot een deur. Enkel en alleen door ‘huup, huup, barbatruc’ te zeggen.

“Kom op bezoek bij Barbapapa”
Nog nooit een aflevering gezien? Shame on you. Hieronder kun je een van de vele afleveringen bekijken.

Nog even geduld
De eerste aflevering van de nieuwe reeks zal in 2019 worden uitgezonden, meldt Variety. De serie wordt uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Scandinavië én de Benelux. Ook jij kunt binnenkort dus weer even terug naar je kindertijd met nieuwe afleveringen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten