In The Late Show with Stephen Colbert komt Kate Winslet met meer nooit eerder vertelde feitjes over 'Titanic' op de proppen.

Kate Winslet laat eindelijk zien dat Jack makkelijk naast Rose op de deur had gepast in 'Titanic'

Tijdens het komische interview komt Kate met meer nooit eerder vertelde feitjes op de proppen

De film Titanic bestaat deze maand twintig jaar en dat betekent dat de acteurs niet ontkomen aan een vragenvuur over de klassieker. 

Funfacts
Kate Winslet
was te gast bij The Late Show with Stephen Colbert om haar nieuwste film 'Wonder Wheel' te promoten. Allemaal leuk en aardig, die praatjes over de nieuwe film, maar wij willen funfacts over 'Titanic' horen, moet Stephen Colbert gedacht hebben toen hij Kate verschillende beweringen over de film voorlegde. 

Of het klopt dat de rol van Jack bijna naar Matthew McConaughey was gegaan. In hoeverre de sweaty carscène improvisatie was, of ze een longontsteking had opgelopen door het koude water tijdens de zinkscènes. Of ze de slappe lach kreeg bij het uitspreken van de zin 'draw me like one of your french girls.' Extra leuk: Kate zegt nog nooit eerder antwoord te hebben gegeven op deze vragen.

I WILL let go
Nog leuker: Kate en Stephen doen de 'I'll never let go scène' na op het bureau van de presentator. Kate laat éindelijk zien dat Jack naast haar op de drijvende deur had gepast en dat Rose voor niets juist het tegenovergestelde deed van haar belofte 'I'll never let go.' Bekijk het komische interview met Kate Winslet hieronder. 


De discussie over wel of geen plek voor Jack op de drijvende deur, is vast over twintig jaar nog nog steeds gaande. Regisseur James Cameron is in ieder geval duidelijk over de reden waarom hij Jack geen plek gaf naast Rose.

Benieuwd naar Wonder Wheel?
In Wonder Wheel, geregisseerd door Woody Allen, staat Coney Island in New York centraal, waar vier met elkaar verstrengelde levens bij elkaar komen. Naast Kate Winslet heeft ook Justin Timberlake een rol. De film is vanaf 21 december te zien in de bioscoop. De trailer: 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten