Weerplaza meldt dat het steeds kouder wordt. Dit weekend kunnen we een dun sneeuwlaagje verwachten.

Kom maar door met die witte kerst: vanaf dit weekend is er kans op sneeuw

Let it snow, let it snow, let it snow!

© Unsplash

Of het een witte kerst wordt, moeten we nog afwachten. Maar de temperaturen in Nederland gaan de komende tijd al de goede kant op. Vanaf vrijdag hebben we een steeds grotere kans op sneeuw. En dat vinden we leuheuk!

Oh but it's cold outside
Weerplaza meldt dat het steeds kouder wordt. Zó koud dat de ‘winterse neerslag’ van dit weekend misschien wel sneeuw met zich mee brengt:

“Vallen de buien ’s nachts, wanneer het een paar graden kouder is dan overdag, dan kan het zo maar eens zijn dat het ’s ochtends in enkele regio’s wit is door een dun sneeuwlaagje. Vooral zaterdag- en zondagochtend maken kans op zo’n regionale ‘witte verrassing’.”

Dreaming of a white Christmas
In Limburg is de kans dat de sneeuw blijft liggen het grootst. Hoewel je winteroutfit nu écht uit de kast mag, kunnen je schaatsen beter nog even opgeborgen blijven. De weersvoorspellingen melden nog niets over vorst.
Ondertussen zingen we vredig in koor:Let it snow
Om alvast voorbereid te zijn op de ongemakken die bij temperaturen onder het vriespunt horen, heeft Glamour 4 lifehacks voor bevroren autoramen opgesomd. Hoef je ’s ochtends geen vijf kostbare minuten in te plannen om in de kou je autoraam schoon te krabben.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten