De hoge temperaturen en het zonnetje zijn ineens nergens meer te bekennen, maar no worries: vanaf morgen wordt het weer tropisch warm.

Kop op: de zon gaat weer schijnen de komende dagen

De hittegolf is bijna terug van weggeweest

Waar is de zon gebleven? Dat is dé vraag die de gemoederen de afgelopen twee dagen flink bezighoudt. De hoge temperaturen en het zonnetje zijn ineens nergens meer te bekennen, maar no worries: vanaf morgen wordt het weer tropisch weer.

Zomers weer komt terug
Zeg de grijze, donkere lucht maar vaarwel, want als we de weerberichten mogen geloven, wordt het vanaf morgen allemaal beter. Vooral dit weekend wordt het weer zomers weer met temperaturen tot wel 30 graden, zo meldt Metro.

Voorlopig nog warm
En, niet geheel onbelangrijk, dat lekkere weer houdt voorlopig nog aan. Pas eind volgende week is er weer kans op een bui, maar daar denken we voor het gemak nog even niet over na. 

Vakantie in eigen land
Tot het einde van deze maand zijn er hoge temperaturen voorspeld. Pas begin augustus lijkt er wat koeler weer Nederland te bereiken, voorspelt Weerplaza. We hebben dus nog een warme maand voor de boeg. Goed nieuws voor iedereen die vakantie in eigen land gaat vieren. 

Tannen maar
Ben je van plan om aan je tan te werken tijdens de zonnige dagen? Met deze tips weet je zeker dat je goed beschermt de zon in gaat. Toch verbrand? Lees dan vooral hacks om je verbrande huid als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten