Liam Payne - je weet wel, één van de overige vier One Direction-members - heeft voor het eerst zijn mond open gedaan over zijn relatie met de tien jaar oudere én hoogstzwangere Cheryl Cole.

Liam Payne (23) praat voor het eerst over zijn relatie met Cheryl Cole (33)

Oeiiiii, wat zal de ex-verloofde daarvan vinden?

© Getty Images

Liam Payne - je weet wel, één van de overige vier One Direction-members - heeft voor het eerst zijn mond open gedaan over zijn relatie met de tien jaar oudere én hoogstzwangere Cheryl Cole. De relatie van het tweetal is nogal veelbesproken aangezien Cheryl haar huidige vriend ooit als broekie beoordeelde als jurylid van America's Got Talent en dus al een tijdje langer op deze aarde rondloopt dan hij. 

Maar tijden veranderen en ook broekies worden groot, dus jarenlater sloeg de vonk alsnog over. Bij Cheryl dan, want bij Liam was die vonk al-lang overgeslagen. Sterker nog, in het interview met Rollercoaster magazine zegt hij dat Cheryl zijn droomvrouw al is 'since I was younger'. Oei, dat gaat Liams ex-verloofde vast niet leuk vinden. 

De positieve woordenstroom over de moeder van zijn aankomstige kind blijft maar komen: "Ik heb de mooiste vriendin op aarde, ze is echt geweldig. Ze is zo'n mooi, mooi persoon en het is geweldig om een vriendin te hebben die al zoveel heeft gedaan, iemand die grotere stappere heeft genomen dan ik. Haar solo carriere was geweldig. Ze zit al veertien jaar in de muziekindustrie en support me honderd procent. We zijn super gelukkig. Het is een hele persoonlijke en speciale tijd voor ons. Ik leer nog altijd. I'm only 23.


En hoewel Cheryl zelf nog altijd niet veel loslaat over haar jonkie, zegt dit plaatje (en vooral het bijschrift) meer dan genoeg: 


Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten