De kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht wordt deze kerst groter dan ooit.

Maastricht heeft ook dit jaar een kerstmarkt die groter is dan ooit

Denk aan een overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter en een reuzenrad van 45 meter hoog

© Getty Images

Onze kerstgebeden zijn gehoord. Het lijkt erop dat Nederland aardig aan de weg timmert om dit jaar een aantal fantastische kerstmarkten te organiseren. En wij zijn maar wat blij dat we daarvoor niet ons gezellige kikkerlandje uithoeven.

Naast de gigantische kerstmarkt in de Rai in Amsterdam, zal er in Maastricht ook een markt van serieuze grootte plaatsvinden. Inwoners van de stad zijn al bekend met deze markt op het Vrijthof, maar het festijn is dit jaar nog groter.

Mega schaatsbaan
Je vindt er dit jaar een overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter, een reuzenrad van 45 meter hoog en een draaimolen. De kerstchalets met rode daken en kerstgroen zorgen voor de nodige kerstmagie. Daarnaast eet en drink je bekende klassiekers als oliebollen en glühwein.

Kunst en cadeaus
Daarnaast is de kans groot dat jij het perfecte kerstcadeau vindt tussen de tienduizenden kerstartikelen. Druil door Dickens village, een nagemaakt historisch dorpje, bezoek het huis van de kerstman of de spiegeltent, waar je een wijn- en bierproeverij hebt en kunt genieten van een ‘vertelfestival’ en kunstexposities.

Wanneer?
Wij zeggen, kneuteriger kan het niet! En dus ook niet beter. De kerstmarkt in Maastricht is dit jaar van 1 december 2017 tot en met 1 januari 2018.

Moet jij je lief nog even overtuigen van de noodzaak die kerstmarkt heet? Hieronder komen jullie alvast in de sferen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten